Politie onderzoekt brand in bedrijf

Albergen – De politie onderzoekt een brand in een bedrijf aan de Eenhuisstraat. De brand is vermoedelijk ontstaan op vrijdag 19 augustus rond 9.15 uur. Er is een man aangehouden omdat hij zich verdacht gedroeg tijdens de brand.

De hulpdiensten kregen vrijdag rond 9.15 uur een melding binnen over een brand in een bedrijf aan de Eenhuisstraat. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat de oorzaak is geweest van de brand, maar de politie vermoed dat het gaat om brandstichting.

Daarom doet de politie onderzoek. Agenten hebben camerabeelden veiliggesteld. De forensische opsporing gaat sporenonderzoek doen en getuigen en omwonenden worden ondervraagd. Tijdens het blussen van de brand gedroeg een 22-jarige man uit Hengelo zich verdacht.

Agenten hebben hem vrijdagmorgen aangehouden en naar het politiebureau gebracht. De politie onderzoekt of hij bij de brand betrokken was.

Tips
Hebt u voor 9.15 uur iets verdachts gezien bij het bedrijf aan de Eenhuisstraat? Of tijdens de brand? Hebt u andere informatie over deze zaak? Alle informatie, hoe klein of onbelangrijk het misschien lijkt, kan van belang zijn. Neem dus contact op via 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven is ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem, telefonisch via 0800-7000

Plutosport