Mishandeling van taxichauffeur op de Langestraat

Hengelo – Zaterdagnacht rond 04.15 uur kwam bij de politie een bericht binnen dat er gevochten zou worden op de Langestraat, vlak voor Club Merlijn.
Toen politie agenten op deze plek aankwamen troffen zij een man aan die zichtbaar mishandeld was. Deze man is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld door ambulancepersoneel.

De man, een taxichauffeur, hoorde terwijl hij geparkeerd stond aan de Langestraat dat er iets van zijn taxi af werd gehaald. Toen hij uitstapte zag hij dat een groep jongens de kentekenplaat van zijn taxi hadden gehaald. Hierop ontstond een discussie die uiteindelijk uitmondde in een vechtpartij waarbij de taxichauffeur zwaar werd mishandeld.

Een van de agenten zag, terwijl hij in gesprek was met mogelijke getuigen van de vechtpartij, dat een van hen bebloede knokkels had. Ook volgde nieuwe informatie dat de man met bebloede knokkels mogelijk betrokken was geweest bij de mishandeling. Hierop is de verdachte, een 18-jarige man uit Vriezenveen, aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Borne.

Omdat de politie aanwijzingen heeft dat de aangehouden verdachte niet alleen was en meerdere jongens uit zijn groep zich schuldig hebben gemaakt aan mishandeling, is de politie nog op zoek naar getuigen van deze vechtpartij.