Adverteren

112InActie.nl biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om op 112InActie te adverteren. Door te adverteren op 112InActie bereikt u een doelgroep die geïnteresseerd is in 112-nieuws, rechtbank verslagen, politieberichten, Internet en crime. kortom een grote doelgroep van hoog tot laag opgeleid .

De mogelijkheden

  • Plaatsing van 1 of meer banners
    Op elke pagina van 112InActie is er aan de rechterzijde plaats voor enkele banners. maar ook is het mogelijk om onder het artikel een banner te laten plaatsen. U kunt zelf bepalen op welke plaats u uw banner getoond wilt hebben (voorwaarde hierbij is wel dat er nog advertentieruimte op de plek beschikbaar is).
  • Specifieke wensen
    Naast de twee bovengenoemde mogelijkheden, staan wij altijd open voor nieuwe ideeën. Wanneer u speciale wensen of ideeën hebt, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Banners plaatsen op basis van een vast bedrag (voor een bepaalde periode) is mogelijk, maar ook op basis van het aantal views behoort tot de mogelijkheden. Aan u de keuze.

Meer informatie of een prijsopgave? Boek vandaag nog een advertentiecampagne op 112inactie.nl en laat onze lezers/bezoekers weten bij wie ze moeten zijn! Klik dan hier

Waneer u meer informatie wilt ontvangen over deze of eventuele andere mogelijkheden, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen,info@whmedia.nl